Sztárok

Carla Bruni találkozása a dalai lámával

A tibeti vezetővel való találkozás volt eddig talán a legfontosabb reprezentatív megjelenése Carlának, amióta Nicolas Sarkozy felesége és francia first lady.

A nyilvános eseményekkor Carla mindig kitesz magáért. Igaz, nincs túl nehéz dolga, hiszen modellmúltjához méltóan még negyvenévesen is irigylésre méltó az alakja. Bármit vesz fel, jól áll neki. Nem volt ez másként a hagyományos tibeti öltözékkel sem.

Az általános vélemény egyébként az, hogy Carla mindig bájos és stílusos, és méltóképpen tölti be a miniszterelnök-feleség szerepét. Carla bokáig érő lilás ruhát viselt, és egy tradicionális fehér sálat tekert maga köré, így várta Tibet szellemi vezetőjét a hatalmas buddhista templomban, a dél-franciaországi Languedocban. A találkozás után Carla boldogan és kíváncsian bújt ki a szandáljából, hogy belépjen a szentélybe, és részt vegyen a szertartáson. A 73 éves dalai láma előtte egy rövid beszédet tartott arról, hogy az a legfontosabb, ha ki tudja üríteni az elméjét, és minden zavaró dologtól megszabadul egy időre. A Nobel-békedíjas szellemi vezetőnek humora is van, amit be is bizonyított, mikor befejezte a Carlának címzett tanítást. A dalai láma a következő szavakkal fordult a csoporthoz: „Akkor én itt be is fejezem, mert a mai nap legfontosabb állomása az ebéd.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top