Sztárok

Charlie Sheen újra apa lesz

Charlie Sheen és Brooke Mueller számára ez a nyár aligha lehetne boldogabb. Májusban mondták ki az igent, szerelmesen együtt töltötték a forró hónapokat, és most pedig itt az újabb jó hír: első közös gyermekük érkezésének örülhetnek.

Charlie azt nyilatkozta, hogy Brooke már bizonyított anyaságból, hiszen nagyon jól kijön a színész előző házasságából született gyerekeivel, és ezt Sam, Cassandra és Lola is így látja. Nyilvánvaló, hogy Brooke szereti mindhárom lányt, ami kölcsönös, és ezért egyértelmű, hogy csodálatos anya lesz.

Charlie Sheen három lánya két különböző anyától származik, a két kicsi, a hároméves Sam és a kétéves Lola Denise Richardstól, a legnagyobb lány, Cassandra kicsit kilóg a sorból, ő már 25 éves, és egy régi kapcsolat gyümölcse, édesanyja Paula Profit.

Brooke csak nemrég tudta meg, hogy gyermeket vár, de mindketten magukon kívül vannak az örömtől. Az természetes volt, hogy a fiatal feleség előbb-utóbb babát szeretne, de nem gondolták, hogy ilyen gyorsan összejön, és Charlie-nak sincs ellenére az újabb utód érkezése. A három lány után azért reménykedik benne, hogy ezúttal fia születik majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top