Sztárok

Jennifer Aniston már megint szingli

Már meg sem lepődünk, ha Jennifer Aniston legújabb szakításáról, elhibázott kapcsolatáról olvasunk, és ez most sincs másként.

A színésznőt és barátját, John Mayert nemrég Miamiban kapták le a fotósok, amikor egy medencében önfeledten pancsoltak, boldognak tűntek, és igyekeztek kihasználni, hogy messze vannak Hollywoodtól. Az idill azonban nem sokáig tartott, mert Jennifer lerövidítette a nyaralást, és egyúttal ki is adta barátja útját.
A szakítás okáról egymásnak ellentmondó hírek láttak napvilágot. A színésznő nem nyilatkozik, megtette viszont helyette egy barátja: „Jennek nagyon tetszik John, mert jóképű, vicces, szexis és igazán tehetséges. Szívesen és sokat van vele, úgyhogy akár az igazi is lehetne. De ami a legnagyobb probléma Johnnal, hogy állandóan flörtöl, és nem tudja megállni, hogy ne szólaljon meg, ha egy szép nőt lát.”

Persze a férfi oldaláról egy teljesen más verziót kaptunk, amikor John Mayer megszólalt a nyilvánosság előtt: „Nincs szó hazugságokról és megcsalásról. Annyi történt, hogy rájöttem, nem Jennifer az igazi, és ezután nem akartam az idejét tovább lekötni.” John, aki énekes, és a fellépések miatt rengeteget volt távol barátnőjétől, állítólag minden koncerten más nővel flörtölt. Jennifer hosszú időn keresztül egyszerűen vak volt, és semmit sem vett észre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top