Sztárok

Oscar-díjas sztárok a US Openen

Javában zajlik a nagy hagyományoknak örvendő US Open teniszverseny, ahol a játékosok már csak az ellenfelekre koncentrálnak, de a megnyitó igazi vörös szőnyeges show volt.

Természetesen elsősorban a tenisz hajdani és jelenlegi sztárjai voltak többségben. Megjelent Boris Becker, aki a közelmúltban jelentette be eljegyzését Alessandra Meyer-Wolden ékszertervezővel. A hatszoros egyéni US Open-győztes Chris Evert is vidáman érkezett a megnyitóra.

A rivaldafény megoszlott a régi és az új sztárok között, hiszen ott volt a világranglista második helyezettje, Roger Federer is, és az orosz versenyzőnő, Maria Sharapova. A világ legjobban fizetett női sportolója kifejezetten élvezte a partit, főleg azért, mert kényszerpihenőre fogták egy sérülés miatt.

Maria Sharapova
Maria Sharapova

A megnyitó házigazdájának az Oscar-díjas színészt, Forest Whitakert kérték fel, aki örömmel vállalta a feladatot, hiszen a tenisz negyvenéves jubileumáról van szó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top