Sztárok

A színésznő a férjével és az exével nyaralt

Úgy tűnik, Elizabeth Hurley és Hugh Grant azon ritka párosok közé tartozik Hollywoodban, akik a szakítás után is jóban vannak, sőt szívesen találkoznak is egymással.

Az expár ennél tovább is ment, az új férjjel együtt nyaraltak édes hármasban. A modellből üzletasszonnyá lett Elizabeth és férje, Arun Nayar együtt vakációztak a nő volt szerelmével, akivel korábban 13 évig tartott a kapcsolatuk. Hugh Saint-Tropez-ban csatlakozott a párhoz, és ezután a trió a francia Riviéra egy elegáns klubjában vacsorázott, ahol Elton John partnerével, David Furnishsal is összefutottak, majd pedig hajókázással ütötték el az időt. Nehogy azt higgyük, hogy csak spontán alakult így Liz és Hugh nyaralása. Ez már a második év, hogy közösen töltik a szabadidejüket, tavaly a Seychelles-szigeteken voltak, csak ott velük tartott az exmodell kisfia, Damian is. Sokak számára furcsának tűnhet ez a fajta kötődés a volt baráthoz/barátnőhöz, de Elizabeth Hurley elég egyértelmű magyarázatot adott a dologra. „Ha együtt vagyok Hughval, Arunnal és Damiannal, akkor kikapcsolhatom a telefonomat. Senkiért nem kell aggódnom, és senki nem zavarhat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top