Sztárok

Andrea Bocelli utolsó ausztrál turnéja

Az olasz operaénekes általában nem magányos a turnéin, a szerettei, ha tehetik, mindig elkísérik.

Most sem volt másként, hiszen Ausztráliában vele volt menyasszonya, a 26 éves Veronica Berti, és előző házasságából született gyerekei, a 13 éves Amos és a 10 éves Matteo is. Andrea Bocelli és Veronica egy luxusvillában élnek az olasz Riviérán, és úgy tűnik, a mostani volt az énekes utolsó turnéja Ausztráliában. Bocelli Melbourne-ben lépett fel, és duettet is énekelt Tina Arenával.

„Mindenképpen vissza akartam térni Ausztráliába, hiszen nagyon hosszú idő telt el, mióta ott jártam. De elsősorban azért, hogy a fiaimnak megmutassam az országot. Tudtam, hogy imádni fogják a tengert és a szörfözést” – nyilatkozta a sztár.

Bocelli egyébként nagyon fiatalon, 12 évesen vesztette el a látását, focizás közben érte baleset. Ausztrália iránti rajongása ellenére az operaénekes azt is közölte, valószínűleg ez lesz az utolsó útja az országba, aminek a fő oka a hosszú repülőút. „Az egyik titkom, amit sok ember nem tud rólam, a repüléssel kapcsolatos. Nem ez a kedvenc utazási módom, kifejezetten bonyolultnak találom.” Reméljük, azért az operaénekes kevés országot fog száműzni a repertoárjából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top