Sztárok

Brad Pitt és George Clooney együtt hajókáztak

A két hollywoodi sztár igen stílusosan érkezett Velencébe, a reptéren vízitaxit béreltek, és úgy közelítették meg a filmfesztivált.

A lagúnák városában ez nem is meglepő közlekedési mód, és a két színész egyenesen a vörös szőnyegre szállhatott ki a hajóból. A helyszínen aztán csatlakozott hozzájuk a skót származású, Oscar-díjas színésznő, Tilda Swinton is, és együtt ültek be a fesztivált megnyitó filmre.

Brad Pitten, az újdonsült apukán egyáltalán nem látszott, hogy éjszakázott volna a babák miatt, sokkal inkább kipihentnek és nyugodtnak tűnt. Kedvesen köszöntötte a rajongókat, autogramokat osztogatott, és vidáman viccelődött ismerőseivel és egyik legjobb barátjával, George Clooney-val. Az újdonsült anyuka, Angelina Jolie Franciaországban maradt a csecsemőkkel, Vivienne-nel és Knoxszal. Brad viszont magával vitte két örökbe fogadott gyereküket. Pax és Maddox örömmel tartott a papával, és Brad is lelkesen töltötte be az apaszerepet. A vízitaxi bérlése is elsősorban a gyerekek szórakoztatása miatt történt, és természetesen azért, hogy minél többet gyönyörködhessenek Velencében. Brad Pitt mellesleg hazavihette a 2007 legjobb férfi színészének járó díjat a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford című westernben nyújtott alakításáért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top