Sztárok

Kate Beckinsale és Robert De Niro iskolát látogatott

A hollywoodi sztárok valószínűleg nem sokat foglalkoznak azzal, hogy iskolalátogatásra vagy szülői értekezletre menjenek, valószínűleg bele sem fér az idejükbe, de Kate Beckinsale és Robert De Niro most kivételt tett.

Persze nem hagyományos keretek között, hanem egy ünnepséghez kapcsolódóan. A két színész éppen Nagy-Britanniában forgatott, amikor megjelentek egy iskolai eseményen, és egy show-t rögtönöztek a meglepett összegyűltek előtt. A színészek gondoskodtak a díjátadóról is, ahol olyan tanárokat köszöntöttek, akik már harminc éve ugyanabban az iskolában dolgoznak.

Az ünnepség után a sztárok nyugodtan elvegyültek az emberek között, számos rajongónak felejthetetlen perceket okozva. Egy szemtanú lelkesen mesélt róla, mennyire hihetetlen érzés volt, amikor rájött, hogy a mellette álló, viccelődő férfi maga Robert De Niro. A sztárok megjelenéséért egy rendező, Kirk Jones volt a felelős, ő beszélte rá a színészeket, hogy lepjék meg a diákokat és a tanárokat, mert a gyerekei a szóban forgó iskolába járnak. Beckinsale és De Niro pedig éppen befejezte a forgatást, és kapható volt a mókára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top