Sztárok

Nicole Kidman Londonba költözött egy szerepért

Még csak hat hét telt el, amióta Nicole Kidman anya lett, de máris azon gondolkodik, hogy visszamegy dolgozni, és ehhez meg is tette az első lépéseket.

Az elmúlt időben természetesen az ausztrál színésznő minden figyelmét kislányára, Sunday Rose-ra fordította, és szinte ki sem mozdultak otthonról. A zenész férj, Keith Urban is aktívan kivette a részét az első hetekből, most azonban nagy változások következnek a kis család életében. Keith, Nicole és Sunday Rose ugyanis Londonban költözött, ahol a színésznő egy készülő musical-dráma próbáiba vetette bele magát. A 41 éves Nicole és férje nem egyik pillanatról a másikra döntöttek így, alaposan feltérképezték a brit főváros lehetőségeit, ahol előreláthatólag hosszú hónapokat fognak eltölteni.

A férj időnként magára hagyja majd feleségét és kislányát, mivel Észak-Amerikában fog turnézni, a turné első állomása Indianapolisban lesz, szeptember 13-án. A zenész nem mondhatja le a turnét annak ellenére sem, hogy az új lemez bizony késni fog. Nicole a készülő filmjére koncentrál, amelynek egy Broadway-musical adja az alapját, és igyekszik a szakmai és magánéletét egyensúlyban tartani. Az új film egyébként igen jónak ígérkezik, már csak a szereplők névsora alapján is, igazi nemzetközi gárda jött össze: a brit Daniel Day-Lewis, Judi Dench, a spanyol Penélope Cruz, az Oscar-díjas francia színésznő, Marillon Cotillard és az amerikai sztár, Kate Hudson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top