Sztárok

A legszebb párok

Amerikában újabb közvélemény-kutatást végeztek, ezúttal arra volt kíváncsi egy magazin, hogy az elmúlt húsz évben készült filmekben mely párok tetszettek az olvasóknak leginkább.

Az összesített végeredmény alapján Julia Roberts és Richard Gere végzett az élen, akik a Micsoda nő! című romantikus vígjátékban szerettek egymásba. Roberts életének eddigi legnagyobb alakítása volt az utcalány, aki beleszeret a gazdag kuncsaftjába. Ők ketten néhány év múlva az Oltári nő című filmben újra együtt szerepeltek, de a folytatás sikere már elmaradt.

Kim Basinger és Mickey Rourke a 9 és ½ hét című produkcióban annyira belopta magát a nézők szívébe, hogy a második helyre kerültek a listán. A filmben Basinger minden ruhájától megszabadult, Rourke pedig áhítattal bámulta a sztriptízt, miközben Joe Cocker üvöltötte a feledhetetlen dalt.

Angelina Jolie és Brad Pitt, napjaink legfelkapottabb színészpárja a harmadik helyre kúszott fel a Mr. és Mrs. Smith című akciókomédiával. A két profi bérgyilkosról szóló, látványos filmben a házaspár válogatott eszközökkel próbálta eltenni egymást láb alól, de azért nem hiányozhattak a forró jelenetek sem a vászonról.

 

A legszebb párokat felsorakoztató válogatásban helyet kapott még Kate Winslet és Leonardo DiCaprio (Titanic), Nicole Kidman és Tom Cruise (Mint a villám), valamint Juliette Binoche és Johnny Depp (Csokoládé).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top