Sztárok

Britney könyvből nevel

Britney Spears bárhogy igyekszik, bizony komoly gondjai vannak a gyermekneveléssel.

Az énekesnő kihasználja azokat a napokat, amelyeket a gyermekével tölthet, és komolyan fel is készül ezekre. Tucatnyi szakkönyvet vásárolt, amelyekben a csonka családban felnövő kicsikben lezajló folyamatokról írnak, és egy hivatásos nevelőnő is a rendelkezésére áll a nap huszonnégy órájában.

Britney már-már görcsösen próbál jó anya lenni, ezért alkalmazott egy nevelőnőt, aki akkor is a közelében tartózkodik, mikor kisfia a volt férjénél van. Az asszonnyal játszóterekre, parkokba járnak, ahol egy padon ülve figyelik a gyerekeket és elemzik a viselkedésüket.

Ezekből a foglalkozásokból Britney arra is rájött, hogy őt és testvérét is nagyon elkényeztették a szüleik. Talán pont ennek a nagy szabadságnak köszönheti, hogy a csúcsról ilyen mélyre zuhant.

Legutóbbi lemeze csúfos bukását ellensúlyozandó, szerepet vállalt a How I Met Your Mother című tévésorozatban. Igaz, csak két epizód erejéig, de nagyon boldoggá tette, hogy újra kamerák előtt állhat, és színészkedhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top