Sztárok

Douglasék a Níluson nyaraltak

Nagy meglepetést okozott Kairó utcáin Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones. A népszerű színészpár egy luxushajón töltött néhány napot, és éjszakai vásárlásra ugrottak be a híres egyiptomi bazárba.

A helybéliek nem akartak hinni a szemüknek, mikor meglátták a kairói bazárban sétáló színészeket, akik nagyon közvetlenül viselkedtek. Mindenkire visszamosolyogtak, és készséggel adtak autogramot. A hírek szerint a pár egy hosszú hétvégét töltött egy luxushajón a Níluson.

Catherine-re már ráfért a pihenés, hiszen az elmúlt hónapokat forgatással töltötte. Hamarosan látható lesz a mozikban a The Rebound című film, amelyben olyan nőt alakít, aki egy kamasz fiúval bonyolódik szerelembe. Kedvesét a filmben Justin Bartha alakítja, akire a valóságban is nagy hatással volt az Oscar-díjas művésznő.

 

A nyaralás végeztével Douglas és felesége együtt állnak majd kamerák elé, hiszen a Racing the Monsoon című filmben házaspárt alakítanak majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top