Sztárok

Eva kibékült Victoriával

A Született feleségek szexi sztárja, Eva Longoria Parker négy hónapig tartó mosolyszünet után kibékült barátnőjével, Victoria Beckhammel.

A temperamentumos latin színésznő még tavasszal fogadta meg, hogy soha többé nem szól Victoriához, akivel korábban nagyon közeli barátságban állt. A pletykák szerint Eva nem tudta elviselni, hogy a Spice Girl folyton kritizálta az öltözködését, és sokszor olyan hangnemben szólt hozzá, hogy az a színésznőnek már sok volt.

Egy jótékonysági árverésen találkozott újra a két díva, és az első percekben szigorúan tartották magukat az elveikhez, egymásra sem néztek. Végül megtört a jég: Beckham kisfia, Romeo egyszerűen odaszaladt Evához, és nagy örömmel ölelgette.

A színésznő annyira meghatódott, hogy az árverés szünetében odasétált Victoriához, és bocsánatot kért tőle. Egy pillanat alatt kibékültek, és az aukció második részét már egymás mellett ülve figyelték.

Azóta is szent a béke közöttük, rendszeresen látják őket, amint együtt járják a drága üzleteket, és közben önfeledten szórakoznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top