Sztárok

Johnny az asszonnyal együtt ír

Johnny Depp hamarosan megjelenteti első regényét, amelynek az az érdekessége, hogy közösen írta kedvesével, Vanessa Paradis-vel.

Az amerikai színész különleges könyve két oldalról is olvasható lesz. Az egyik felét ő írta, a másikat pedig a francia énekesnő, Vanessa Paradis. A regény egy férfi és egy nő szemszögéből mutatja be ugyanazt a történetet. A horror-thriller sztorija egy fiatal párról szól, akiket elszakítanak egymástól, és fogságukban mindenféle borzalmakat élnek át.

Depp és gyermekei édesanyja nagyon élvezték a munkát. Az írás ideje alatt nem beszéltek a regényről, így csak akkor tudták összevetni a műveket, mikor mindketten elkészültek vele.

A kaland utolsó oldalait együtt írták, és a hírek szerint a legnagyobb egyetértésben alakították a hőseik útját.

Johnny évek óta írogat, de eddig nem gondolt arra, hogy ezeket a nyilvánosság elé is tárja.

A házaspár visszavonultan él, kerülik a tömeget, és mindenféle játékokat, elfoglaltságokat találnak maguknak, illetve két gyermeküknek. Az elkészült regény is egy esti mókának indult, de annyira rákaptak az írásra, hogy a végeredményt ezúttal ki is adják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top