Sztárok

Kylie vásárlási mániája

Az ausztrál popcsillag, Kylie Minogue befejezte európai koncertturnéját, de hamarosan újra színpadra áll, ezúttal szülőhazájában, Ausztráliában.

Kylie novemberben Peruban, Chilében és Argentínában, decemberben pedig Ausztráliában énekli a legújabb dalait. Az énekesnő bevallotta, hogy nagyon várja már a perui koncertet, néhány napig az országban is marad, hiszen szeretne körülnézni.

Míg a nagy utazásra készül, Londonban nagy bevásárló körutakon múlatja az idejét. Hosszasan bolyong az áruházak között, de igyekszik megőrizni az inkognitóját. Napszemüvegben, sapkában, sállal eltakart arccal sétál a kirakatok előtt.

Mint korábban bevallotta, nem szeret az interneten vásárolni, az üzletek mindig feltöltik energiával. Felgyógyulva súlyos betegségéből még most is nagyon vigyáz magára, naponta csak egy-két órát sétál, de azt az időt igyekszik hasznosan tölteni.

Előre megtervezi, hogy melyik nap melyik boltot fogja meglátogatni, és nem csak magára gondol a vásárlások alkalmával. Családtagjait és barátait is a legkülönbözőbb apróságokkal lepi meg.

A hírek szerint Kylie-t megtörte, hogy a legutóbbi albuma nem lett akkora siker, amekkorára számított, és a róla kimásolt dalok sem jutnak előkelő helyre a slágerlistákon. Talán ezt a kudarcélményt próbálja az üzletek polcai között kiheverni.

Közeli ismerősei szerint az énekesnőnek már több száz pár cipője van otthon, a legtöbb sosem volt még a lábán, mégis képes hetente újabbakat vásárolni. A megunt darabokat rendszeresen felajánlja jótékony célra, de ahogy megszabadul néhány darabtól, máris rohan az üzletekbe, hogy újabbakat vegyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top