Sztárok

Mulder ügynök halálosan unja a szerepét

David Duchovny arról beszélt egy interjúban, hogy egyrészt halálosan unja már Mulder ügynök szerepét, másrészt rengeteg ötlete van a folytatásokról, amelyeket szívesen leírna.

A színész leginkább akkor lenne boldog, ha ő írhatná az X-akták forgatókönyvét, de játszani már nem akarja az FBI-ügynököt. Az elmúlt évek alatt számos ötlete támadt, amelyekből – szerinte – érdekes sztorikat lehetne kihozni, és komolyan gondolkodik azon, hogy az írásait eladja egy filmstúdiónak.

Már az is megfordult a fejében, hogy egy másik ügynökről mintázza majd a főhősét, így megszabadulhatna Muldertől, csak a történetek hasonlítanának a sikersorozatra.

A másik főszereplő, Gillian Anderson ennél jóval egyértelműbben fogalmazott, mikor kijelentette, hogy a következő években esze ágában sincs magára ölteni Dana Scully jelmezét. A színésznő a legszívesebben komédiákban szerepelne, mint ahogy erre hamarosan alkalma is adódik. Először a Boogie Woogie című filmben láthatjuk majd, ezután John Hurt oldalán viccelődik, de jövőre már a Kés/alatt című sorozat sztárjával, Julian McMahonnal dolgozik a The Smell of Apples című filmben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top