Sztárok

Titkos film Dianáról

A tragikus körülmények között elhunyt hercegnő, Diana még mindig címlapokon szerepel, és élete foglalkoztatja az embereket.

Újabb film készül Lady Diana életéről, amelyben ezúttal kizárólag a házassága kerül nagyító alá. Az amerikai csúcsprodukció körül nagy a titkolózás, de annyi már most kiderült, hogy világsztárokkal és hatalmas költségvetéssel készül a film.

A stúdióból kiszivárgó hírek szerint eredetileg Helen Mirrent kérték fel a királynő, Diana anyósának szerepére, de a színésznő azt felelte, hogy neki az angol uralkodó hozott már egy Oscart, nem óhajtja többé felvenni a királynő jelmezét.

Hogy ki lesz a főszereplő, az még mindig titok. Pletykák keringtek arról, hogy Nicole Kidman alakítja majd a különös balesetben elhunyt, boldogtalan hercegnőt, de a színésznő ügynökei nem erősítették meg az információt. Annyi biztos, hogy Kidman jelenleg is forgat, de nem hajlandó elmondani, hogy milyen filmen dolgozik. Charles megformálója a pletykák szerint Hugh Grant lesz, de egyelőre sem ő, sem a Camillaként domborító Renée Zellweger nam hajlandó nyilatkozni a filmről.

Az angol uralkodói család már előre jelezte, hogy a bemutató előtt szeretnék látni a kész művet, nem akarnak úgy járni, mint A királynő című filmnél, amely meglehetősen negatívan ábrázolta őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top