Sztárok

Balázs könyve hatalmas siker

Az RTL Klub sztárja, Sebestyén Balázs nemcsak műsorvezetőként, hanem íróként is sikeres. Első, Szigorúan bizalmas című kötete bestsellerré vált, hiszen több mint ötvenezer példány fogyott belőle.

A könyvszakma íratlan szabálya, hogy akkor neveznek bestsellernek egy könyvet, ha már legalább ötvenezer példány kelt el belőle. Így Balázs büszkén nevezheti magát bestsellerszerzőnek.

„Úgy gondolom, hogy minden kiadó ilyen sikeres magyar kötetre vágyik. A Szigorúan bizalmas nem világsiker vagy botránykönyv, hanem egy intellektuális rétegmű, amelyet nem csupán a megjelenést követő két-három hónapban, hanem vélhetően még évek múlva is megvásárolnak. Mondanivalója és értéke ugyanis még akkor sem fog csökkenni” – mondta Brenyó József, az I.A.T. Kiadó vezetője. Véleménye szerint a Szigorúan bizalmas című könyv sokkal többet mutat Balázsból, mint amennyit a televízióból láthatunk belőle.

Sebestyén Balázs Szigorúan bizalmas című könyvének szereplői – a szerző és a megszólalók egyaránt – élettapasztalataikról mesélnek. Domján László, az agykontroll mestere a gondolat erejéről vall, Hevesi Tamás zenész a szabadság fontosságáról, Wollák Zsuzsa dietetikus önmagunk elfogadásáról, Petrezselyem József pránanadimester a nyugati és a keleti gondolkodás különbségéről beszél. Nagy Bandó András író-humorista a boldogság akarását, Joó István etológus a kutya és az ember kapcsolatát, Ernyey Béla színművész pedig a végigjárt út összegzését osztja meg az olvasókkal. Balázs úgy érzi, hogy a kötet sikerét nemcsak a saját, hanem a szereplők élettapasztalatainak is köszönheti, amelyeket megosztottak az olvasókkal.

„Igazán nagy öröm számomra, hogy a Szigorúan bizalmas sok emberhez eljutott. Titkon reménykedtem, hogy ennyire kedvező lesz a fogadtatás. Az volt a legmeghatóbb számomra, amikor egy hatvan év körüli hölgy elmesélte, hogy nemrégiben elhunyt a férje, és nem tudta feldolgozni az elvesztését. A könyvem elolvasása azonban segített neki, hiszen – beszélgetőpartnereim segítségével – hosszasan írok a pránanadiról és a reinkarnációról. Azért írtam meg a kötetet, hogy segíthessek az embereknek. Nagyon boldog vagyok, mert úgy érzem, hogy ez sikerült” – mondta Balázs, akit a siker arra inspirál, hogy folytassa az írást.

A hétvégén személyesen találkozhatsz az RTL Klub A Széf, a Kész átverés és a Pókerarc című, nagy sikerű műsorainak házigazdájával, Balázs ugyanis az ország több pontján dedikálja könyvét.

A Szigorúan bizalmas című könyv dedikálásának időpontjai és helyszínei:

Kika-turné

2008. szeptember 06., szombat, 11 órától – debreceni Kika

2008. szeptember 06., szombat, 16 órától – Budapest, Lehel úti Kika

2008. szeptember 07., vasárnap, 11 órától – győri Kika

2008. szeptember 07., vasárnap, 15 órától – pécsi Kika

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top