Sztárok

Hugh Grant szerelme 21 évvel fiatalabb a színésznél

A Bridget Jones életének megkeserítőjét, a szoknyapecér Daniel Clevert alakító Hugh Grant a valóságban több mint egy évig volt egyedülálló. A magányos időknek azonban vége, új szerelme egy fiatal divattervező, Catherine Fulmer.

Hugh Grant tavaly februárban szakított kedvesével, Jemima Khannal. Itt volt az ideje annak, hogy új szerelem toppanjon az életébe.

A hamptoni „Taste of Evian” partin a színész nem rejtette véka alá, hogy kapcsolata a 27 éves divattervezőnővel több mint baráti. A hölgyemény kicsit emlékeztet Jemimára, viszont nem kevéssel – pontosan 21 évvel – fiatalabb Grantnél.

„Nagyon aranyosak voltak együtt, és egész idő alatt flörtöltek egymással” – mesélte az OK! Magazine újságírójának egy résztvevő. Catherine egyik barátja elárulta, hogy a pár a parti előtt nem sokkal, a southamptoni strandon ismerkedett meg.

Állítólag Hugh Grant a szeptember 11-én kezdődő New York-i divathétre is ellátogat majd, ahol Fulmer is bemutatja új kollekcióját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top