nlc.hu
Sztárok
Hollywoodi szépségek Valentino estélyén

Hollywoodi szépségek Valentino estélyén

Az olasz mester neve egyet jelent négy évtized elegáns, csillogó-villogó ruhakölteményeivel, amelyeket most a legszebb színésznők és modellek viseltek a ruhatervező tiszteletére adott estélyen.

A hölgyek meseszép nagyestélyikben pompáztak az eseményen, és főleg a természetes árnyalatok és színek domináltak. Ott volt a cseh modell, Eva Herzigova, aki gyémántkiegészítőket viselt, valamint Claire Danes és Diane Kruger. Az est fényét emelte Charlize Theron megjelenése is. Elizabeth Hurley a férjével, Arun Nayarral érkezett, és az ő ruhája is igen különleges volt. Krémszínű nagyestélyi, görög stílusban. A nagy divattervező egyébként januárban vonult vissza, de ruhakölteményei örök érvényűek maradtak. A sok csinos sztár közül azért hiányzott valaki, akit Valentino mester szívesen látott volna, méghozzá Julia Roberts. „Ő az a személy, aki nagyon boldoggá tett engem. Amikor átvette az Oscar-díját, nagyon meglepődtem, hogy az én ruhámat viseli. Nagyon fontos, hogy a sztárok szeressék a kollekcióimat.”

 
Charlize Theron
Charlize Theron
 
Elizabeth Hurley
Elizabeth Hurley

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top