Sztárok

Carla Brunit meglepi a nagy figyelem

A francia államfő felesége azt nyilatkozta egy tévéműsorban, hogy meglepi az a figyelem, amellyel a média viseltetett iránta Nicolas Sarkozyvel való házassága óta.

„Nem gondoltam, hogy ez vár majd rám. Igaz, egy kissé naiv voltam” – mondta a francia államfő felesége egy francia tévéműsorban. Hozzátette azt is, hogy mivel foglalkozásából adódóan egész életében fényképezőgépek és kamerák kereszttüzében élt, soha nem félt a sajtótól.

Mióta Sarkozy felesége lett, az újságírók szinte a nap 24 órájában a nyomában járnak, ő mégsem találja fullasztónak a közelségüket. Amennyire tőle telik, örülne, ha Franciaországot pozitívan ítélnék meg a személye által, de eközben szeretne önmaga maradni.

A volt szupermodell a hivatalos kötelezettségeken túl énekesi pályáját is egyengeti. Ami legújabb albumának eladási mutatóit illeti, Carla csöppet sem csalódott. Nem tervezett azonnali és rohamos sikert. „Mióta férjhez mentem, folyamatosan eredményeket várnak tőlem.”

Pedig a lemez nem fogy rosszul, de olyan jól sem, ahogy azt augusztusban a kiadó hirdette. Akkor 165 ezer eladott példányról beszéltek. Mint később kiderült, ennyi lemezt szállítottak ki a kereskedőkhöz. Valójában 80 000 eladott darabról beszélhetünk, ami – valljuk be – azért annyira nem rossz teljesítmény.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top