Sztárok

Beyoncé 2,8 millió dolláros gyűrűje

Előbb esküvő, aztán eljegyzés? A sztárvilágban már ez sem lehet meglepő. Beyoncé már férjes asszony, hiszen idén áprilisban ment hozzá a fekete rapperhez, Jay-Z-hez, de a ceremónia teljes titokban történt. Valószínűleg akkor nem sikerült kiválasztani a megfelelő gyűrűt, amit most pótoltak.

Az ékszert természetesen gyémánt díszíti, 18 karátos, az értéke pedig 2,8 millió dollár. Amikor egy hétvégi estélyen New Yorkban Beyoncé duettet énekelt Justin Timberlake-kel, valószínűleg nemcsak a dal miatt ámult el a közönség, hanem a gyönyörű gyűrű miatt is, amelyet az énekesnő, biztos ami biztos, megmutatott a vörös szőnyegen is. Beyoncé eddig mindössze egyszer viselte az ékszert, amikor újdonsült férje fellépését nézte meg.

Az énekesnő egyébként gyakran feltűnik a rapper koncertjein, és saját kis műsorszámmal vagy együtt duettezve színesítik az előadásokat. A frigy egyébként olyannyira titok, hogy a pár április óta nem erősítette meg a házasság tényét, csupán az énekesnő testvére, Solange kotyogta ki a titkot. A testvér egyértelmű megjegyzéseket tett azzal kapcsolatban, hogy Jay-Z már családtag, úgy beszélt róla, mint sógoráról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top