Sztárok

Madonna a pápának dedikált

Ha egy sztár turnéra indul, akkor sosem elég a reklámból, még akkor sem, ha a pop királynőjéről van szó. Madonna néhány hete kezdett bele koncertsorozatába, és már túl van jó néhány fergeteges fellépésen. A visszajelzések pozitívak, a közönség, a rajongók imádják az 50 éves díva bulijait.

A bevett fogások mindig célba érnek: a dallamok fülbemászóak, a színpadi rutin egyértelmű és a látványvilág sem utolsó. Az énekesnő azért mindig megtalálja a módját, hogy felhívja magára a figyelmet. Legutóbb az olasz média körében keltett feltűnést a római koncertjét követően. A lapok a „provokatív” és a „tiszteletlen” jelzőkkel illették a pop királynőjét, aki mindössze annyit tett, hogy a pápának dedikált. Az eset inkább amiatt vert nagy port, mert Madonna a majdnem negyed évszázados slágerét, az 1984-es – és azóta is nagy sikerű – Like a Virgint ajánlotta a katolikus egyházfőnek.

Madonna valószínűleg viccesnek tartotta, amikor a 60 ezres közönség előtt kijelentette: „Ezt a számot a pápának küldöm, és azért, mert Isten gyermeke vagyok. És ti is mind Isten gyermekei vagytok.” Az énekesnő elég szabadon értelmezi a vallást, és inkább a maga módján hívő, arra viszont valószínűleg nem gondolt, hogy az olaszok igen koncervatívan értelmezik a katolikus hitet. A kis közjáték azonban nem rontotta el a koncert hangulatát, és a rajongók elégedetten távozhattak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top