Sztárok

Victoria Beckham új külseje

A külső megváltoztatásában (különösképpen a haj tekintetében) aktívabb hírességet nem nagyon találhatunk Victoria Beckhamnél. Az egykori Posh Spice a gyereknevelés mellett valószínűleg a legtöbb időt saját magára fordítja, és így elég gyakran sikerül meglepnie a nyilvánosságot.

A hosszú loknikból vágatott bubifrizurája igazi világsikert aratott, és titkon az új külsejétől is hasonlót remél. Victoria Marc Jacob divatbemutatóján debütált, és jelenlegi manófrizurája Audrey Hepburn jellegzetes hajviseletére emlékeztet, annyi különbséggel, hogy az övé sötétbarna. A divattervező egyébként a hollywoodi fiatalok egyik kedvence. Az egykori Spice Girl is szinte szakmabelinek tekinthető, hiszen a közelmúltban mutatta be első kollekcióját, de azért kíváncsi volt a konkurencia felhozatalára is.

Victoria nem érkezett egyedül, persze nem David kísérte el a show-ra, hanem Jennifer Lopez társaságában nézték a kifutón végigvonuló hölgyeket. Victoria csak nemrégiben lett jóban J.Lóval, de úgy tűnik, most egy időre ismét megtalálta aktuális barátnőjét. Ott volt még az eseményen Renée Zellweger is, aki szintén kíváncsian figyelte a legújabb trendet. Victoriának egyébként jól áll az új frizura, és valószínűleg csak idő kérdése, hogy a nők hasonló kéréssel forduljanak majd fodrászukhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top