nlc.hu
Sztárok
Czene Attila is dzsungelharcos lesz

Czene Attila is dzsungelharcos lesz

Olimpiai bajnok úszónk, Czene Attila a Szombat esti lázban már bizonyította, hogy lakkcipőben is kiválóan mozog, most azonban bakancsot kell húznia.

Az RTL Klub hamarosan induló műsora, a Celeb vagyok, ments ki innen! tíz ismert közéleti személyiséget száműz egy őserdő mélyére, ahonnan kizárólag a nézők szavazatainak segítségével menekülhetnek. Falusi Mariann, Horváth Éva, Dér Heni, Soma, Szabó Patrícia, Bárdosi Sándor, Mark, Gáspár Győző, Benkő Dániel és Czene Attila igazi túlélőtúrára készül, hiszen az erdőben mindent önmaguknak kell majd megteremteni. Természetesen az is számít majd, hogy ők tízen hogyan viselik el egymás rigolyáit, vagy hogy miképpen reagálnak a teljesen váratlan szituációkra.

Czene Attila, bár tökéletes fizikummal rendelkezik, ilyen helyzetben még sohasem volt. Az szinte kizárt, hogy feszültséget gerjeszt majd, hiszen Attila mindig a békés megoldások híve volt. Felesége itthonról drukkol majd, és biztos, hogy az úszás szerelmesei is küldenek néhány SMS-t, hogy ne szenvedjen ott sokáig a kedvencük.

Ősztől az RTL Klub nézői izgulhatnak, hogy melyik játékos szabadul leghamarabb a pókok, skorpiók, kígyók és egyéb fenevadak által lakott erdőből. Van, aki már most edz a műsorra, diétával, konditeremmel, sőt akadt olyan is, aki pszichológussal tréningezik, hogy jobban elviselje a rá váró sokkot.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top