Sztárok

Életveszélyben volt az énekesnő

Nem sok kellett ahhoz, hogy Jennifer Hudson aranytorka elnémuljon, hiszen egy forgatási balesetben csaknem életét veszítette.

Októberben mutatják be az amerikai mozik A méhek titkos élete című filmet, amelynek érdekessége, hogy a főszerepeket három fantasztikus énekesnő alakítja. Queen Latifah és Alicia Keys mellett Jennifer Hudson is újra feltűnik a vásznon. Jennifer neve minden bizonnyal ismerősen cseng már a mozirajongók számára, hiszen a Dreamgirls című zenés filmben nyújtott alakításáért Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjjal jutalmazták, a Szex és New York moziváltozatában pedig Carrie Bradshaw titkárnőjét alakította szenzációsan.

Az énekesnő karrierje nem indult ilyen fényesen, hiszen az amerikai Megasztárban hamar búcsúznia kellett a közönségtől, mégis, mára csúcsgázsikért léphet fel.

A méhek titkos élete forgatásán csaknem véget is ért ez a bimbózó sikertörténet, hiszen Hudson élete egyetlen hajszálon múlott. A felvétel egyik szünetében az ifjú művésznő a díszlet mellett üldögélt, és nem vette észre, amint az építők átrendezik a dekorációt. Egy rossz mozdulat miatt egy műfa pontosan Jenniferre dőlt, akit teljesen betakartak az ágak. A stáb tagjai megrémültek, és azonnal a segítségére siettek. Csodával határos módon a színésznő megúszta néhány karcolással a gipszből és fából készült díszlet zuhanását.

 

Jennifer egy pillanatra sem veszítette el a lélekjelenlétét. Csendben tűrte, amint az orvos megvizsgálja, de percekkel később már hangosan nevetett az egészen, és azon viccelődött, hogy ez is csak vele történhet meg, egy műfa csakis rá dőlhet.
Jennifer Hudson debütáló szólólemeze szeptember 29-én jelenik meg hazánkban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top