Sztárok

Mester Tamás felfedi a múltját

A Megasztár negyedik szériájának szókimondó zsűritagja, Mester Tamás egy perc megállást sem enged magának.

Hónapokra lekötelezte magát a Megasztár című műsorhoz, de szabadidejében sem pihen a zenész. Mester Tamás évtizedek óta jelen van a haza könnyűzenei életben, és most a legifjabb rajongói is szembesülhetnek a múltjával. A Mester és tanítványai elnevezésű zenekar két albumot is megjelentetett, az igényes rockzene kedvelői a mai napig szívesen hallgatják azokat a dalokat.

Egy különleges CD-n most újra megjelenik a két lemez anyaga, hogy a mai tizenévesek is hallhassák, Mesterék már a kilencvenes évek elején olyan zenét produkáltak, amely ma is megállja a helyét. Közben az egykori Step zenekar is összeáll egy rövid időre, amelyben szintén Tamás gitározott és énekelt. A Fenyő Miklós által is menedzselt csapat tagjaira talán még sokan emlékeznek. Flipper Öcsi, Fehér Attila, Kisszabó Gábor, Popper Péter és Mester Tamás energiától duzzadva várják az újabb közös munkát.
Mester Tamás szólóban mindössze egyetlen albumot jelentetett meg idáig, de arról több dal is felkerült a slágerlisták élére. A rendkívül tehetséges zenész talán a Megasztár sikerének köszönhetően hamarosan újabb önálló lemezzel is előrukkol majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top