nlc.hu
Sztárok
Sarah tíz évig nem lesz Carrie

Sarah tíz évig nem lesz Carrie

Különleges ajánlattal keresték meg Sarah Jessica Parkert. A Szex és New York sorozat hallatlan sikere a moziban is folytatódott, ezért szinte azonnal elkészült a négy hölgy kalandjairól szóló musical is.

A Broadway tavasszal mutatja be a Szex és New York musicalt, amelyben a négy barátnő dalra is fakad, és bonyolult koreográfiák kíséretében mesélik el élményeiket a különböző férfiakkal.

A darab készítői felkérték Parkert, hogy vállalja el a főszerepet, de ő határozottan visszautasította az ajánlatot.

Azt felelte, hogy örömmel elvállalná, ha a másik három színésznő is belemenne, de kizárólag egyetlen estére. Nem akarja, hogy élete végéig szingli újságíróként emlékezzenek rá. Azt bevallotta, hogy tíz év múlva örömmel felvenné Bradshaw jelmezét, ha készülne egy olyan mozifilm, amelyben a csajok már érett nőkként szerepelnének.

Jelenleg két filmen is dolgozik, illetve egy könyvet is ír, amelyről egyelőre nem árult el részleteket. Hamarosan kiderülhet, hogy Sarah jobban ír-e, mint Carrie.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top