Sztárok

George beintett Rihannának

Ki gondolta volna, hogy valaki nemet mond Rihannának, a dalaival az aktuális slágerlisták élmezőnyében szereplő énekesnőnek?

Rihanna producerei már az énekesnő következő albumán dolgoznak, feldolgozták George Michael Freedom című dalát is. Az elkészült felvételt el is küldték a zenésznek, aki azonnal válaszolt e-mailben, és megírta, hogy nem járul hozzá a feldolgozás megjelenéséhez.

Nem indokolta meg a döntését, de állítólag George kifejezetten utálja Rihanna dalait és énekstílusát.

Az énekesnő menedzsmentje egy ideig kötötte az ebet a karóhoz, hogy engedély nélkül is felkerül a dal a lemezre, ám George újabb levelet írt, amelyben perrel fenyegette a kiadót, amennyiben a felvétel napvilágra kerül.

Rihanna slágergyárosai korábban sem féltek attól, hogy már befutott dalokból emeljenek át részleteket az énekesnő számára. Michael Jackson egyik dalát is megnyirbálták, most pedig az O-Zone által Európában már sikerre vitt Dragostea din tei című dal refrénjét csempészték bele az új slágerbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top