Sztárok

Whoopi tesz a divatra

Kemény kritikával illették Whoopi Goldberget egy népszerű show-műsorban. Kritizálták az Oscar-díjas színésznő megjelenését, ám őt ez cseppet sem érdekli.

Az utóbbi években főként az amerikai televíziós műsorokban hallat magáról Whoopi Goldberg. Beszélgetős show-ja évek óta nagy népszerűségnek örvend, és ő élvezi is ezt a munkát.

Több neves divattervezőt kértek fel, hogy minősítsék a sztárok öltözködését, és Whoopi fazonját mindannyian kritikán alulinak találták. Kifogásolták, hogy bő ingekben, szakadt farmerben, sokszor smink nélkül jelenik meg a képernyőn.

A színésznő néhány frappáns mondattal válaszolt a vádakra.

– Így érzem jól magam – mondta. – Kényelmetlen számomra az estélyi ruha és a magas sarkú cipő. Képtelen lennék órákig beszélgetni a vendégeimmel, ha közben feszengenék. Sosem érdekelt a divat, és nem engedtem, hogy stylistok hemzsegjenek körülöttem. Ebben a korban már talán megengedhetem magamnak, hogy úgy nézzek ki, ahogy akarok.

Whoopi arra a kérdésre is őszintén válaszolt, hogy miért nem látjuk mostanában filmekben.

– Nagyon sok filmet forgattam már. Voltam apácától prostiig minden. Fekete nagymamákról nem nagyon írnak forgatókönyveket. Csupa olyan ajánlattal keresnek meg, amelyben nincs kihívás. Nem akarom ismételni magam. Ha kapok egy jó szerepet, örömmel elvállalom.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top