Sztárok

Újabb válások a sztárvilágban?

Úgy tűnik, két újabb álompár szakított: Andre Agassi és Steffi Graf egyelőre titkolóznak, hogy miért költöztek külön, Jean-Paul Belmondo pedig már biztosan válik a nála húsz évvel fiatalabb feleségétől.

Nyolc éve él házasságban a két teniszcsillag, Andre Agassi és Steffi Graf. Házasságukból eddig két gyermek született, de a pletykák szerint a kapcsolat nem tart már sokáig.

Egy amerikai bulvárlapban érdekes hírek jelentek meg az Agassi házaspárról. Azt állítják, hogy a férj néhány hete elköltözött a családjától, és egy tengerparti házban él, egyedül.

Korábban mindenhova együtt mentek, és tökéletes harmónia jellemezte a kapcsolatukat. Egyelőre nem lehet tudni a költözés okát, de minden jel arra utal, hogy Andrénak magányra van szüksége.

A hetvenöt esztendős Jean-Paul Belmondo házassága is válságba jutott negyvenhárom éves feleségével. A színésznek öt éve született meg a kislánya, és minden jel arra mutatott, hogy harmonikusan él Nathalie Tardival, ám a People magazin szerint már ők is különköltöztek. A betegeskedő sztár bánatát munkába fojtja, és orvosi felügyelet mellett szerepet vállalt az Egy férfi és a kutyája című filmben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top