Sztárok

Kylie Minogue természetesen szexi

A cím állítása csupán annyiban lehet hamis, hogy smink nélkül kevés sztár teszi ki a lábát az utcára. Az énekesnő "alig sminkje" és természetes külseje viszont ellenállóbbá teszi őt, mint eddig bármikor.

Amikor Kylie kilépett londoni lakásának ajtaján, a fotósok nem győzték fényképezni. Kedves volt, jó kedélyű, mosolygós, az eddigi hajszínénél sötétebb árnyalatú tincsei finoman keretezték bájos arcát.

A korábbi hidrogénszőke diszkós lány külseje megváltozott. A haja is megnőtt, mióta megbirkózott a rákkal, bár a rövid, kócos frizura is remekül állt neki. A törékeny Kylie azonban felfedezte, mennyire szexi lehet a természetes külső. A negyvenéves énekesnő soha nem nézett ki jobban: ragyogó arcbőr, meleg tónusok, tökéletes összhang. Utánzásra méltó.

Az énekesnő már el is varázsolt egy dúsgazdag szállodatulajdonost, aki rekordösszeget fizet egy fellépéséért. Kylie idén ősszel a dubaji Atlantis Hotel megnyitóünnepségén lép fel, a koncertért kétmillió font üti a markát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top