Sztárok

Patrick Dempsey versenyautóval száguld

A Grace klinika sztárja életében először nem csak egy verseny erejéig ül a volán mögé - idén a Rolex által támogatott GT-osztályos grand prix összes futamán indul, ha törik, ha szakad.

– Imádok versenyezni – vallotta be. – Magabiztos vagyok a pályán. Odavagyok az autókért is, és szeretek csapatban dolgozni.

A színész életében mégsem az autózásé a főszerep. Ő még mindig a hölgyrajongók jóképű dr. Derek Shepherdje a seattle-i kórházból!

Patrick színészi karrierje 1985-ben kezdődött, habár akkoriban még csak pár perces szerepeket kapott. A hírnevét a sorozatnak köszönheti – amióta az idegsebész szerepét alakítja, több kasszasiker filmben kapott főszerepet.

A Grace klinika tett híressé, és a sorozatnak köszönhetően egyre több munkám akad. Sok kis kaput nyitott meg előttem – mondta a színész. A motorsportok rajongójaként feleségétől különleges ajándékot kapott – Jillian beíratta egy autóstanfolyamra. A sztár az autóversenyzést még 2006-ban kezdte meg egy Grand-Am versenyen.

Az idei évet Patrick egy 24 órás versenyzéssel indította, amelyet szintén a világhírű óragyártó cég támogatott. Nagyon tetszett neki a hosszú verseny, így reméli, a későbbiekben is meghívják az eseményre – versenyzőként.

A motorsport szeretetével olyan hírességeket követ, mint a Beverly Hills 90210 főszereplőjét, Jason Priestley-t, Paul Newmant, Walter Paytont és Craig T. Nelsont. – A versenynek megvan a kockázata – vallja Dempsey. – Figyelsz rá, de mégsem akarsz tudomást venni róla. Egyszer szeretnék autóversenyzőként világbajnok lenni, mint tulajdonos és mint versenyző.

A Grace klinika 5. évadjában hamarosan újra láthatod a színészt.

RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top