Sztárok

Al Pacino és Robert De Niro újra együtt a vörös szőnyegen

Hatalmas tömegek voltak kíváncsiak Londonban a két színészikonra, akik újra együtt dolgoztak, ezért egymás mellett lépkedtek a premieren a vörös szőnyegen. A közös filmet (Righteous Kill – Igazságos gyilkosság) is mindenki izgatottan várta.

A két színészveterán New York-i detektíveket alakít, akik „vénségükre” újra munkába lendülnek. A mozilegendák mögött számtalan film, elismerés és több Oscar-díj is áll, ám közös jeleneteik alig akadnak a múltban. Tizenhárom évvel ezelőtt szerepeltek együtt egy krimiben, de csak néhány perc erejéig, a Keresztapában pedig nem is volt közös jelenetük. Az új mozi tehát filmtörténeti jelentőségű lehet, hiszen Pacino és De Niro mindketten főszerepet kaptak.

 

A premieren Robert sok időt töltött a rajongókkal, és sokaknak lehetőséget adott, hogy élőben is megpillantsák. A két gengszerfilmikon megosztotta a szőnyeget a rapper 50 Centtel, aki szintén szerepel a moziban. Robert De Niro volt az, aki a forgatókönyv elolvasása után kezdeményezte Al Pacino megkeresését. „A másik főszerep egyértelműen egy fiatalabb karakter, de azt mondtam: mi lenne, ha Al kapná ezt a szerepet?” Úgy tűnik, nem ez lesz az utolsó közös munkájuk, amit Robert De Niro is hasonlóan gondol: „Remélem, nem fog megint ilyen sok idő eltelni két közös filmünk között, és a közeljövőben legalább egy-kettő biztosan lesz. Mi mindig a legnagyobb elismeréssel gondoltunk egymásra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top