Sztárok

Sztárok Madonna koncertjén

Nem mindennapi hírességek látogatták meg Madonna Sticky and Sweet című koncertkörútjának egyik állomását. A helyszín Nagy-Britannia, London, közelebbről pedig a Wembley Arena. A pop királynőjének produkcióját figyelte Kate Hudson, Gwyneth Paltrow és Mette-Marit norvég hercegnő.

A színésznők és a királyi sarj, úgy tűnik, nagyon jól kijöttek egymással, a koncert előtti időt és a számok közti szüneteket végigcsevegték, és önfeledten nevetgéltek. Meglepő volt a külső hasonlóság is, hiszen mindannyian szőkék, és hasonló meleg pulóverekbe bugyolálva ültek a stadionban.

Madonna a Webley Arénában adott koncertjén

 

A 34 éves hercegnő egyébként nem mindig úgy viselkedik, mint az uralkodók családjában általában szoktak, de semmi rosszra ne gondoljunk, mindössze arról van szó, hogy Mette-Marit aranylemez tulajdonosa. Idén tavasszal kapta az elismerést lemezéért, amely az általa kiválasztott egyházi zenét tartalmazza. Gwyneth Paltrow, a mintaanya a koncert erejéig elszakadt családjától, de úgy tűnt, nem aggódott gyerekei távolléte miatt. A nézők között volt még Penélope Cruz is, aki azonban nem csatlakozott a szőke hírességekhez, bizonyára nem akart kitűnni barna loknijaival.

Kate Hudson és Gwyneth Paltrow Madonna koncertjén

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top