Sztárok

Jessica Biel és Justin Timberlake közös albuma

Úgy tűnik, nem csak Paris Hilton az egyetlen, aki a barátai zenei karrierjéből igyekszik hasznot húzni. Jessica Biel is úgy döntött, hogy itt az ideje egy saját album elkészítésének. A producer pedig nem más, mint az élettársa, Justin Timberlake. Az énekes állítólag még számokat is fog írni Jessicának.

Sőt, még egy duettről is szólnak a híresztelések. Egy ismerőse szerint Jessica gyerekkora óta különleges vonzódást érez a zene iránt, amit eddig még nem használt ki és nem is kamatoztatott igazán. Zenei múltja mindössze annyi, hogy filmes karrierje előtt egy alternatív muzsikát játszó banda tagja volt. A hangja állítólag Madonna és Alicia Keys hangszíne között van valahol félúton.

Szárnyra kaptak olyan hírek is, hogy Justin és Jessica már az esküvőt is fontolgatja. Az énekes azonban azt mondta egy közeli barátjának, hogy még nagyon rövid ideje vannak együtt a lánnyal, ezért meg sem fordult a fejükben, hogy hivatalosan is összekössék az életüket. Az biztos, hogy Jessica foggal-körömmel igyekszik védeni a magánszférájukat, amikor csak teheti, rejtőzködik a lesifotósok elől. Legutóbb, amikor az autóban kapták lencsevégre a párt, Jessica a táskája mögé bújt, Justin viszont nem tudott mit tenni, hiszen ő vezetett. Lehetséges, hogy az esküvőt is csak titkolják?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top