Sztárok

A Spice Girl őrült ötlete

Egy évvel a boldogító igen kimondása után Mel B újra összeházasodik a férjével, de ezúttal óriási felhajtás közepette.

Melanie Brown, a Spice Girls énekesnője újra igent mondana Stephan Belafonténak, mert úgy érzi, a tavalyi titkos esküvőjük nem volt az igazi. A megalomán művésznő ezúttal Egyiptomban, a Kheopsz-piramis előtt szeretné tartani a ceremóniát, amelyre az összes barátját és a sajtó képviselőit is meghívná.

Egyelőre várnia kell erre a napra, hiszen a gízai piramisok környékét le kellene záratni, és komoly óvintézkedéseket kellene eszközölni, hogy a tömegnek ne essen bántódása.

Mel B sosem az intelligenciájáról volt híres, így talán azt sem tudja, hogy Kheopsz piramisa tulajdonképpen egy sír, amely előtt nem véletlenül nem szokás esküvőt tartani.

Valószínűleg az énekesnő is úgy gondolja – ahogy számos honfitársa –, hogy a piramisok templomok. Talán abba sem gondolt bele, hogy Kairó környékén a hőmérséklet sem kedvez egy ekkora ceremóniának, és a sivatag homokjában sétálni sem lesz majd egyszerű tűsarkú cipőben.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top