Sztárok

Az egykori sorozatsztár ázsiai kalandja

A Barátok közt egykori szereplője, Csifó Dorina gőzerővel készül a zenei karrierjére, amelynek következő állomása egy elképesztő videoklip lesz.

Dorina C.S.I.F.O. néven zenekart alapított, amelynek érdekessége, hogy az első hazai női tini pop-punk banda jelenik majd meg a személyükben. A négy lány már leforgatta a Könny a semmiért című klipet, amely gyönyörű ázsiai díszletek között zajlik. A történet szerint Dorina menekül valaki elől, és egy kis keleti faluban lel menedéket, ahol a lakók bújtatják.

Az ifjú énekesnő szinte könnyekig meghatódott, mikor meglátta az elkészült klipet, és alig várja, hogy a közönség is láthassa a televízióban.

Külsőleg is átváltozott a forgatásra. Hajába narancsszínű csíkokat festettek, sőt meg is toldották néhány hosszabb tinccsel.

A C.S.I.F.O. zenekar bemutatkozó albuma november elején kerül boltokba, és zenei producerként az a Szabó Zé jegyzi, aki többek között Markot és az Anti Fitness Clubot is hozzásegítette a sikerhez.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top