Sztárok

A tíz legsármosabb sorozatsztár

Összegyűjtöttük egy csokorba az aktuális tévésorozatok szívdöglesztő pasijait. A Dallas vagy a Rabszolgasors hőseire már alig emlékszünk, de kaptunk helyettük modern szappanoperákat, újkori hősökkel.

Szerelem, cselszövés és izgalmak minden mennyiségben. 2008 legnagyobb sztárjai már sorozatok szereplői. Hallatlanul nagy népszerűségnek örvendenek, és milliókat keresnek egy-egy szériával.

 

 

James Denton

A Született feleségek Mike Delfinója eredetileg csak mellékszereplő lett volna a sorozatban, ám a nézők annyira megszerették a vízvezeték-szerelőt, hogy a producerek kénytelen voltak életben tartani, sőt még Susant is hozzáadták, hogy a tévé előtt ülő hölgyek irigykedhessenek. A negyvenöt éves, 183 cm magas színész a valóságban kétszer házasodott. Második felesége, Erin írónő, és két gyermekkel ajándékozta meg a férjét. James idén egy krimiben tűnik fel a vásznon, de a Született feleségek ötödik évadjában is láthatjuk még.

James Denton

 

 

Eric Dane

Sloan doktor A Grace klinikából szintén képes darabokra törni a női szíveket. Eric Dane is házinyúlnak minősül, hiszen négy éve vette feleségül Rebecca Gayheart színésznőt. A sármos sztár körül forr a levegő. Idén Jennifer Anistonnal forgatott közös filmet, aki bevallotta, hogy Eric nemcsak szemtelenül jóképű, de igazi lovag is. Mindig odafigyelt, hogy a kolléganői jól érezzék magukat, leste minden kívánságukat, és a forgatási szünetekben szórakoztatta őket. A végeredményt hamarosan mi is láthatjuk a Marley és én című filmben.

Eric Dane

Josh Holloway

Egy igazi rosszfiú is felkerült a listára. Josh Holloway hiába forgatott már tucatnyi sorozatban, a Lost tette igazán sikeressé. Az amerikai People magazin szerint a színész a világ ötven legszebb embere között szerepel, ám ő maga sosem foglalkozott azzal, hogy néz ki. Szabadidejében szakadt pólókban és melegítőben jár, sosem volt kozmetikusnál, és edzőterembe is csak hetente egyszer megy. Természetesen ő is nős, és a valóságban közel sem olyan morcos, mint a sorozatban. Igazi mókamester. Legjobb barátja Evangeline Lilly, a Lost Kate-je. A Hawaiion zajló forgatások alatt az őrületbe kergetik a stáb tagjait a bolondozásukkal.

Josh Holloway

 

 

Matthew Fox

Szintén a Lost rejtélyekkel teli szigete tette sztárrá Matthew Foxot, a lelkiismeretes dokit. A negyvenkét éves színész ugrált örömében, mikor megkapta a szerepet, és az sem tántorította vissza, hogy a családjától távol, Hawaii szigetén veszik fel az epizódokat. Senki sem gondolta, hogy a misztikus kalandsorozat ekkora siker lesz, és idén már az ötödik évadot forgatják. Matthew tehetségét még Susan Sarandon is elismerte, és kamerák előtt jelentette ki, hogy kollégája lehet a következő évek legnagyobb csillaga.

Matthew Fox

 

Adam Rodriguez

Adam Rodriguez származását tekintve Puerto Ricó-i, és kubai felmenőkkel büszkélkedhet, bár ő maga már New Yorkban született. A CSI: Miami helyszínelők harminchárom esztendős nyomozója korábban brókerként dolgozott, de a sorozattal akkora népszerűségre tett szert, hogy idén már három mozifilmben is szerepet kapott. Visszahúzódva él, magánéletéről semmit sem árul el, néha feltűnik egy-egy kosárlabdameccsen, de mindig egyedül. Szinte hihetetlen, hogy már hét éve forgatják a sorozatot, amelyben a helyszínelők különleges bűnügyek után nyomoznak. Állítólag Adam hetente több száz rajongói levelet kap hölgyektől, de hogy mit kezd ezekkel, arról már nem szólnak a pletykák.

Adam Rodriguez

 

 

David Boreanaz

Régi ismerős a képernyőről David Boreanaz, hiszen a Buffy és az Angel sorozatok tették népszerűvé. Az egykori vámpír ma már nem harapdál, de maradt a holtak világában. A Csontok három éve fut Amerikában, és bár eredetileg mindössze egy évadra készültek belőle, a sikere töretlen. David 1999-ben vált el első feleségétől, majd elvette Jaime Bergmant. Kapcsolatukból egy gyermek született eddig. Kiskora óta színésznek készül, de első szerepét csak 1993-ban kapta. Az amerikai kritikusok folyton támadják, sőt néhány éve megkapta a legrosszabb színésznek járó díjat is, ám őt semmi sem tántorítja el céljától, hogy mozisztár legyen. Idén harminckilenc éves, de a hollywoodi filmstúdiók egyelőre nem halmozzák el ajánlatokkal.

David Boreanaz

 

Jonathan Rhys Meyers

A harmincegy éves ír sztárt egyetlen hajszál választotta el A Gyűrűk Ura trilógia tündeszerepétől, amelyet végül Orlando Bloom játszhatott el. A nálunk is nagy sikerrel futó Tudorok sorozat főszereplője ifjú éveiben modellkedéssel kereste a kenyerét, de 177 centiméteres magassága miatt inkább csak a divatlapokban csodálhatták a hölgyek, a kifutókra ritkán engedték fel. Különleges arca először 1994-ben tűnt fel a mozivásznon, azóta azonban töretlen a sikere. Egymást követik a remek filmjei, és most VIII. Henrikként is óriási sikere van. Két éve Golden Globe-díjat kapott az Elvis című filmért, amelynek főszerepében csodálatosat alakított. Jonathan nem tagadja, hogy imádja a szép nőket, de taszítja az éjszakai élet. Ha teheti, otthon bámulja a tévét, vagy kalandregényeket olvas.

Jonathan Rhys-Meyers

Jason Lewis

Tízes listánk legnagyobb macsója, a hollywoodi hölgyek szívének rablója, számos világsztár szeretője: Jason Lewis. A Szex és New Yorkban Samantha kedvesét alakította, és a valóságban sem sokban tér el a karakterétől. Tavaly Teri Hatcher fejét is elcsavarta, de Nicole Kidman és Kylie Minogue ágyában is megfordult. Jason egyértelműen a testének köszönheti a sikerét. A kilencvenes évek elején alsónadrágokat reklámozott, majd anyaszült meztelenül pózolt New York egyik toronyházának oldalán, egy hatalmas vodkareklámplakáton. Színészi képességeit sokan kétségbe vonják, de amíg megőrzi alakját, biztosan feltűnik újabb sorozatokban.

Jason Lewis

 

 

Patrick Dempsey

Egy újabb orvos a legvonzóbb pasik listáján, legalábbis a sorozatbeli szerepe szerint Shepherd doktort alakító Patrick Dempsey is bekerült a tízbe. Az 1966-ban született amerikai színész huszonegy évesen feleségül vett egy negyvennyolc esztendős hölgyet, és hét évig együtt is éltek. Jelenlegi párja, Jill sminkesként dolgozik, és három gyermekük van. Eddig közel hatvan produkcióban állt kamerák előtt, de A Grace klinika tette világsztárrá. Tavaly a Bűvölet című filmben is elvarázsolta a nézőket.

Patrick Dempsey

 

Michael C. Hall

Egy sorozatgyilkos, akit imádnak a nők. Michael C. Hall nem tud szabadulni a fura figuráktól. A Sírhant művekben temetkezési vállalkozó volt, a Dexterben pedig kriminológiai szakértő, aki éjszakánként maga is örömmel vadászik a rosszfiúkra, és el is teszi őket láb alól. Michael nem járt mindig térdig a vérben, hiszen a Broadway Cabaret előadásában énekelt, majd Shakespeare-drámákban kapott szerepeket. 2002-ben feleségül vette Amy Spangert, de négy év után elváltak útjaik. Azóta egyedül él, és a sok munka mellett nem is nagyon jut ideje a hölgyekre.

Michael C.Hall

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top