Sztárok

A színésznőt új lovag kíséri

Az angol modell-színésznőt a napokban randevúzni látták: Kelly Brook egy elegáns londoni étteremben vacsorázott újdonsült barátjával, a nyolc évvel fiatalabb rögbijátékos Danny Ciprianival.

A pár számára nem ért véget az este az étteremben, igaz, külön utakon folytatták, mert Kelly a desszert után még egy partira is hivatalos volt. Ám ide nem tartott vele sportoló barátja, aki egyébként a London Wasps játékosa, és mindössze húszéves. Fiatal kora ellenére igazi úriemberként viselkedett barátnőjével, mert amikor véget ért a közös randi, kézen fogva vezette Kellyt a várakozó limuzinhoz, és még az ajtót is kinyitotta a hölgynek. Ezekből a gesztusokból is látszik, hogy a vacsora jól sikerülhetett, és lesz folytatása az estének és a friss ismeretségnek.

Kelly Brook rengeteg dologgal foglalkozik egyszerre, a modellkedés és a színészet mellett fürdőruhákat is tervez. Ezért nem bánkódott sokáig, mikor szakítottak vőlegényével, Billy Zane-nel. A szingliség alatt Kelly lazított a tengerparton, élvezte a napsütést, és szemlátomást pózolt a lesben álló fotósoknak is. Aztán nem sok időnek kellett eltelnie, hogy újra férfival az oldalán jelenjen meg. Kérdéses, hogy mennyire találja meg a közös hangot egy harminc felé közeledő nő és egy zsenge húszéves ifjú.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top