Sztárok

Celine Dion a kifutóról öltözködik

A kanadai énekesnő sosem volt híres arról, hogy különösebben követné a divatot, vagy érdekelné a legújabb trend. Inkább visszafogottan elegáns stílusáról ismerjük, ráadásul Celine az a nő, aki tudja, mi áll jól neki, és nem kísérletezik fölöslegesen.

Most azonban úgy tűnik, az elmúlt hetekben lezajlott nagy divatshow-k és rendezvények az ő érdeklődését is felkeltették. Egy kifutón látott ruha nagyon megtetszett az énekesnőnek, mert egy teljesen ugyanolyat szerzett be magának, és a következő fellépésén abban mutatkozott a rajongói előtt. Egy erőteljesen pink színű, vállpánt nélküli miniruháról van szó, amelyet alul színes minták díszítenek, összességében egy igazán csinos és mértéktartóan kihívó öltözék.

Celine Dion ezt a modellt a New York-i Madison Square Gardenben tartott koncertjén viselte, amely világ körüli turnéjának egyik állomása. Az említett ruha egyébként egy francia divatházból, a Balmainből származik, és egy jótékonysági céllal rendezett divatbemutató alkalmával viselték. A rendezvényt Naomi Campbell szervezte, Celine Dion leendő ruháját pedig a Girls Aloud énekesnője, Cheryl Cole viselte modellként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top