Sztárok

Lewis Hamilton és barátnője elmélyíti a kapcsolatát

A Forma–1-es pilóta tavaly találkozott barátnőjével, a Pussycat Dolls együttesének énekesnőjével, Nicole Scherzingerrel. A pár az MTV díjátadó gáláján ismerkedett meg egymással, és azóta igyekeznek minél több időt együtt tölteni.

Egy állandóan utazó sportoló és egy koncertező énekesnő esetében ez korántsem könnyű dolog. Ám úgy tűnik, Lewis Hamilton kihasználja a futamok közti időket, ha a barátnőjéről van szó. Legutóbb Londonban megnézett egy Pussycat Dolls-fellépést, és kitüntetett érdeklődéssel figyelte Nicole előadását. A koncerten bemutatták az együttes legújabb lemezét is, amelynek címe Doll Domination.

Korábban az énekesnő egy dalban is kifejezte az érzéseit, amely nagyon személyesen fogalmazta meg Lewishoz fűződő kapcsolatát. A 23 éves Forma–1-es bajnok és barátnője úgy érzi, elég ideje vannak együtt, hogy komolyabb lépésre szánják el magukat. A pár kezdetben csak ritkán találkozott, ám az utóbbi hónapokban közelebb kerültek egymáshoz. Ezért azt tervezik, hogy Londonban vesznek egy házat, és összeköltöznek. A kérdés csak az, hogy a két elfoglalt ember hogyan tudja összeegyeztetni a közös életet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top