Sztárok

Naomi Campbell megszerette a lovakat

A rigolyáiról híres modell néhány hete közelebbi kapcsolatba került a lovakkal, amikor egy exkluzív rendezvény keretében megismerkedett velük. A lovas show-n számtalan gazdag és híres ember megfordult, úgyhogy Naomi igazán jól érezte magát.

A rendezvény a szezon zárását is jelentette egyben, ezért a szervezők kitettek magukért. Ahogy Naomi megérkezett a helyszínre, rögtön beszélgetésbe elegyedett az ismerőseivel, majd együtt nézték végig a lovasok műsorszámait. Úgy tűnik, tetszett neki a rendezvény, mert egész nap ott maradt.

A megjelentek között volt Ivana Trump, Kelly Klein – Calvin Klein exe – és Alec Baldwin is. A színes bőrű modell az utóbbi időben egyre többet gondol az anyaságra, és úgy érzi, elérkezett az idő a családalapításra. Kedvese, az orosz milliárdos Vlagyimir Doronin valószínűleg egyetért vele a témában. Sőt, állítólag év végéig még az esküvőt is szeretnék megtartani. Valószínűleg nincs az a rendezvényszervező, aki meg tud majd felelni Naomi természetének és elvárásainak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top