nlc.hu
Sztárok
Heidi Klum magánszáma

Heidi Klum magánszáma

Az idei Emmy-gálának Heidi Klum volt az egyik háziasszonya, de a modell nem a moderátori tehetségével keltett feltűnést. Nem arról van szó, hogy rosszul végezte volna a dolgát, csak a közönséget sokkal inkább lenyűgözte az a show, amit Heidi rendezett.

A modell ugyanis számtalanszor átöltözött az este során, és mindig lenyűgöző ruhakölteményekben jelent meg, ezzel is hangsúlyozva tökéletes alakját. A divatbemutató még fényes nappal, a vörös szőnyegen elkezdődött, amikor a szőkeség egy aszimmetrikus fazonú, grafitszürke Giorgio Armani modellben megérkezett a díjátadó helyszínére. A ruhacsodát számtalan Swarovski kristály díszítette, amelyek Heidi minden lépésére csillogtak.

A színpadra lépésnél már másik ruhát viselt a háziasszony, aztán az este során még szebbnél szebb kreációkban csodálhatta meg a közönség. Volt uszályos estélyi, aranyszínű, testhez simuló ruha és világítóan kék szerelés is. Egy kis közjátékként Heidi férfiruhába is öltözött, hogy jobban mutasson műsorvezető párja mellett, ám a helyzet nem sokáig állt fenn. Néhány férfi ugyanis leszaggatta a modellről a szmokingot, és alóla egy szexi koktélruha villant elő. Az Emmy-díjak átadását követő partira is más ruha dukált, Heidi visszatért Armanihoz, és egy merész kivágású, fekete estélyiben mulatott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top