Sztárok

Britney húgától fotókat loptak

Legutóbb még attól volt hangos az amerikai sajtó, hogy Britney Spears húga, Jamie Lynn Spears fiatalon teherbe esett, és 17 évesen életet adott gyermekének, Maddie-nek.

A puritán országban (vagy nevezzük inkább álszentnek) most az keltett botrányt, hogy a fiatal anyától fényképeket loptak el, és engedély nélkül tették közé. Valószínűleg nem csak feltűnéskeltésről van szó, mert a képek valóban intim pillanatokat örökítettek meg. Például a gyermeket és édesanyát nem sokkal a szülés utáni időszakban, amikor Britney is meglátogatta őket. De akad olyan fotó is, amelyen Jamie Lynn félmeztelen, hiszen éppen azzal próbálkozik, hogy babáját megetesse.

Egyértelmű tehát, hogy ezeket a képeket a családi albumba szánták, nem pedig arra, hogy a nagyközönség csámcsogjon rajtuk. Jamie Lynn nem egyedül vállalta gyereket, hiszen barátja, Casey Aldridge is mellette áll. A fotók nagy részét is ő készítette, és arra gyanakszik, hogy egy közeli ismerősük férhetett a géphez, amelyről aztán szépen lemásolta a képeket, hogy aztán jó pénzért továbbadja. A tolvaj egyébként nem csak egyszerű bűncselekményt követett el, hiszen Jamie Lynn Spears még kiskorú, ráadásul a félmeztelen fotók továbbadásával pornográf vétséget is elkövetett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top