Sztárok

Nicole Kidman focimeccsen járt

A színésznő és családja néhány hete már Londonban él, és úgy tűnik, gyorsan hozzászoktak a britek életstílusához. Azért költöztek az európai fővárosba, mert Nicole egy musical filmváltozatát forgatja, és semmiképpen nem akart elszakadni kislányától és férjétől.

Főleg úgy, hogy a baba még alig múlt két hónapos. A színésznő már korábban is említette, hogy nagyon kíváncsi a kultúrára és a főváros minden nevezetességére, és úgy tűnik, a sportba is belekóstolt már. Ezt bizonyítja, hogy az angolok nagy szenvedélyét, a focit is felfedezte, sőt férjével kilátogattak egy rangos mérkőzésre. Nicole Kidman és Keith Urban a VIP-páholyból figyelte a Chelsea–Manchester United mérkőzését, és szemlátomást élvezték az összecsapást.

 

A helyszín a Chelsea csapatának otthona volt, a Stamford Bridge stadion. A pár elsősorban egymás társaságát élvezte, és csak utána figyelt a meccsre, de Nicole végig mosolygott mindkét csapat játékosaira, és szurkolás nélkül, inkább csak a szórakozás kedvéért ülte végig a kilencven percet. Nicole egyébként nagy sportrajongó, az olimpia alatt például személyesen biztatta az ausztrál vitorlásversenyzőket, akik aztán aranyérmet szereztek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top