Sztárok

Jennifer Aniston visszatér a szoknyapecérhez?

Bizonyos jelek arra utalnak, hogy Jennifer Aniston és John Mayer újra egy tálból cseresznyéznek. Vajon valóban visszatér a színésznő ebbe a bizonytalan kapcsolatba?
Jennifer Aniston és filmbeli partnere
Jennifer Aniston és filmbeli partnere

Valami megváltozott a színésznő és az énekes között. Jennifer egyik ismerőse azt nyilatkozta a Daily Mail napilapnak, hogy miután a színésznő két üveg borral enyhítette magányát, John számát tárcsázta. A férfi először meglepődött, de örült a bejelentkezésnek, és azóta mindennap beszélnek egymással telefonon.

A 39 éves színésznő nagyon maga alatt van a szakítás óta, és hiányzik neki a férfi. Egyik ismerőse szerint mióta szakítottak Johnnal, nehezen telnek Jen napjai, és egyre inkább érzi, milyen sokat jelentett neki az énekes.

Állítólag még mindig szerelmes belé, és nehezen tudja elengedni. Ugyanígy John is kifejezettem komor ábrázattal járt-kelt az elmúlt hetekben. Ki tudja, talán ő is azon morfondírozik, hogy újra összejöhetnének Jenniferrel?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top