Sztárok

“Madonna kritikán aluli volt”

Ezt nyilatkozta Bartók Krisztián az ötvenéves popsztár koncertjéről a Cool TV stúdiójában. Az énekes a magyar zenei élet krémjével együtt vett részt a poplegenda bécsi koncertjén.

A várva várt show azonban közel sem úgy sikerült, mint ahogy azt remélték, Krisztián számára a közel tízéves rajongás végét jelentette. – Körülbelül akkora csalódás volt ez nekem, mint amikor megtudtam, hogy nem létezik a Télapó.

Krisztián szerint eleve rossz helyszínre szervezték a bulit, így sokan még a látvány élményében sem részesülhettek az igencsak borsos jegyárak ellenében. Azok a szerencsések (?), akik jó helyre kerültek, sem jártak jobban. – Szerintem túlzásba vitte a sportot, ami a külsejének nem tett jót, emellett pedig olyan hangok kerültek elő, amelyek szakmai szemmel is kritikán aluliak.

Az énekes ugyanakkor elárulta, nincs egyedül a véleményével. – Rengetegen ott voltak a magyar zenei élet ismert alakjai közül. Tőlük sem hallottam pozitív véleményeket.

Krisztián elmondta, a koncert a végére olyannyira elfajult a dolog, hogy a Ray of Light című dalnál többen felálltak, és elhagyták a helyszínt. – Egészen nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy hamisan énekelt.

Mindezek ellenére úgy véli, ha énekesnőként nem is feddhetetlen Madonna, illuzionistaként tökéletesen megállja a helyét, arról nem is beszélve, hogy a show-táncot és akrobatikus elemeit játszi könnyedséggel előadó popsztár fizikai állapota irigylésre méltó. – Eddig sem feltétlenül az énektudása miatt szerettük!

Cool TV

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top