Sztárok

Sharon Stone-tól nem veszik el a fiát

Ügyvédei szemfülességének hála, a színésznő megtarthatja a fia fölötti felügyeleti jogot. Sharon Stone talán még akkor sem volt ilyen boldog, amikor nyolc éve örökbe fogadta Roant.

Az előző napok stressze után a színésznő ügyvédje kijelentette: nincs ok az aggodalomra, Sharon Stone-t csupán abban akadályozzák meg, hogy a fiát Los Angelesbe vigye. Egy 2007-es bírósági rendelkezés értelmében Roannak San Franciscóban kell iskolába járnia.

Sharon azért fordult a bírósághoz, hogy kérvényezze a fennálló rendelkezés módosítását. Azt szerette volna, hogy a fia az angyalok városában is járhasson iskolába. A bíróság azonban visszautasította a színésznő kérését, és nem engedélyezte, hogy a már megkezdett tanévet a fiú egy másik város iskolájában folytathassa.

Sharon úgy gondolta, mind a három fiának együtt kell lennie, ezért is szerette volna mindhármukat Los Angelesben tudni. Így azonban valószínűleg rákényszerül arra, hogy még ebben a tanévben San Francisóban maradjanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top