nlc.hu
Sztárok
Britney újabban felszolgál

Britney újabban felszolgál

Ott azért még nem tartunk! Az énekesnő új videoklipje kedvéért vált pincérnővé, és láthatóan nagyon is élvezte a munkát.

Az amerikai People magazin tudósított arról, hogy Britney – alig felismerhető külsővel – egy Los Angeles-i klubban, kamerák kereszttüzében pincérkedett. A fekete parókát viselő Spears és stábja az énekesnő új lemezének első kislemezéhez forgatott videoklipet.

A Womanizer című dal videóját Joseph Kahn rendezi, aki Britney két másik dala, a Toxic és a Stronger klipjét is készítette. A videóban számtalan, fekete-fehér pincérruhába öltözött táncos tűnik majd fel az énekesnő mellett, aki állítólag ismét ragyogó formában van.

Egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg Britney hatodik stúdióalbuma, melynek címe Circus. Ugyanígy az sem biztos még, hogy mikor láthatjuk először a most forgatott klipet. Az viszont bizonyos, hogy az énekesnő új albumát a kritikusok, a zenésztársak és a közönség is feszülten várja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top